L'Aula Gastronòmica - L'art de fer una bona paella
El Foment
dimarts, 10 de juny 2025 - 18:00
Descobreix l'art de la cuina de temporada a L'Aula Gastronòmica!
Uneix-te a les nostres exclusives classes intensives, on cada sessió monogràfica es dedica a un aliment de km0 i de temporada. Aprendràs a seleccionar, preparar i cuinar ingredients frescos i locals amb tècniques innovadores i tradicionals. Amb l'orientació dels nostres xefs experts, transformaràs productes de proximitat en plats deliciosos i creatius.
L'art de fer una bona paella amb el xef Felip Tura!
Aquesta vegada, gaudeix d'una sessió especial titulada "L'art de fer una bona paella", conduïda pel reconegut xef i assessor gastronòmic Felip Tura. Descobreix tots els secrets per preparar una autèntica paella, des de la tria dels millors ingredients de proximitat fins a la tècnica perfecta per aconseguir el sabor i textura ideals. Sigui de marisc, de muntanya o mixta, dominaràs aquest plat icònic amb un toc innovador i sostenible.
No deixis escapar aquesta oportunitat per aprendre de la mà d'un expert i sorprendre els teus amb una paella impecable. Inscriu-te ara a L'Aula Gastronòmica i transforma la teva cuina en un homenatge a la tradició mediterrània!