[Meta]vers la Internet del futur. Mobile Week 2022

Publicat el 29/04/2022
| 145 visualitzacions

Ha de tractar el futur a mitjà/llarg termini d’Internet, amb temes com el metavers com
Quin serà el futur a mitjà/llarg termini d'Internet? Com ens relacionarem amb la xarxa? Quina en serà la interfície? Què és el Metavers? O hem de parlar de metaversos? Les criptomonedes i els NFTs, són una bombolla o bé han vingut per quedar-se? Quina és la nostra privacitat a la xarxa avui dia? Intentarem donar resposta a totes aquestes i altres qüestions tot dibuixant el futur d'Internet.


Quirze Salomó, Diplomat en Ciències Empresarials per la UAB, fundador de la cadena d'alimentació Nostrum entre d’altres experiències empresarials. Actualment presideix el Centre Blockchain de Catalunya, entitat dedicada a promoure l'adopció de les tecnologies descentralitzades.


Albert Cuesta, enginyer tècnic de telecomunicacions que exerceix com a periodista especialitzat en tecnologia de la informació i la comunicació, i electrònica de consum. Compta amb una dilatada experiència com a
col·laborador de diversos mitjans, entre els quals hi ha TV3, Catalunya Ràdio, o el Diari Ara, editor de la versió en castellà del Mobile World Live, el butlletí de notícies de la GSMA.

Marc Alier, enginyer en Informàtica i Doctor en Sostenibilitat. Professor Agregat de la UPC. Desenvolupador de programari lliure i podcaster a mossegalapoma


Toni Garballo, enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya amb diversos estudis de postgrau. Ha treballat a la multinacional Schneider Electric en diversos càrrecs. Actualment és cap de metavers i NFTs per al fons d'inversió Belobaba.


Presentador i moderador Dani Vilà (TV Girona) i Guillem Alsina (AENTEG).