Vídeos

Experiència LabGi Girona Emprèn

Publicat el 19/10/2018
| 242 visualitzacions

‘Experiència LabGi!’ ha estat un projecte impulsat aquest 2018 pel servei municipal de suport a l’emprenedoria, Girona Emprèn, el qual ha consistit en una prova pilot per aplicar noves tècniques als processos de creació i innovació en el procés de desenvolupament de productes i serveis dins les empreses.

El projecte ha estat una oportunitat per experimentar noves formes i metodologies de creació, la co-creació o innovació oberta, a partir d'un cas real o repte com és desenvolupar una app de networking amb l’empresa gironina, Codi Tramuntana.

Persones alienes a l’empresa i al que significa i implica el procés de producció d'una app, han intervingut i participat durant el procés creatiu aportat noves visions, enfocaments i solucions davant el repte de millorar les funcionalitats que podia tenir la nova app de netwoking de Codi Tramuntana.

El projecte "Experiència LabGi!" va ser seleccionat dins la Convocatòria de subvencions del programa de suport a projectes singulars de desenvolupament econòmic. El cost del projecte s'ha finançat amb fons propis de l'Ajuntament de Girona i l'ajut econòmic de la Diputació de Girona, dins el marc d'aquesta convocatòria.