Encesa dels llums de Nadal a Girona 2022

Publicat el 26/11/2022
| 446 visualitzacions

La ciutat de Girona encén les llums de Nadal el divendres 25 de novembre, per donar el tret de sortida de la campanya nadalenca. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà el moment àlgid de la celebració, que tindrà lloc a partir de les 17.50 h a la plaça de Catalunya, amb la il·luminació de l’arbre de Nadal.

Les activitats començaran una estona abans, a les 17.15 h, amb una cercavila de la Girona Marxing Band que començarà al carrer de la Creu (cantonada amb el carrer del Migdia), seguirà pels carrers del Migdia i de Tomàs de Lorenzana, la plaça de Miquel Santaló, el carrer de Joan Maragall, i la plaça de Catalunya.

Després de l’encesa de llums hi haurà una cantada de nadales a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música Moderna de Girona. A continuació, com és habitual, la Girona Marxing Band continuarà la cercavila des de la plaça de Catalunya per arribar a la plaça de la Independència, on es farà un xocolatada popular amb motiu de l’inici del Mercat de Nadal. El Mercat de Nadal tindrà lloc fins al 5 de gener, a la plaça de la Independència.