Més de 15.000 alumnes han començat avui el curs escolar als centres educatius de Girona

06/09/2023 17:16 H

Més de 15.000 alumnes han començat avui el curs escolar als centres educatius de Girona

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats; la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i del barri de Pont Major, Núria Riquelme, i la regidora d’Educació, Queralt Vila, han visitat aquest matí els centres de Pont Major

Més de 15.000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han començat avui el curs escolar 2023-2024 als centres educatius públics i concertats de la ciutat de Girona. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats; la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i del barri de Pont Major, Núria Riquelme, i la regidora d’Educació, Queralt Vila, han visitat aquest matí els centres educatius de Pont Major: l’escola bressol El Pont, l’Escola Carme Auguet, el FEDAC Pont Major i l’Institut Narcís Xifra. 

Enguany, han començat el curs escolar a la ciutat de Girona 668 nens i nenes d’educació infantil (de 0 a 3 anys) a les escoles bressol públiques; 9.569 d’educació infantil i primària (de 3 a 11 anys), i 5.154 d’educació secundària obligatòria (ESO).

"Avui hem visitat els centres educatius de Pont Major per donar el tret de sortida al curs escolar, que ha començat amb èxit. Aquest és un barri exemplar de la idea de ciutat educadora que treballa per la cohesió i la transformació social per tal de millorar la vida d'infants i joves. A més, des del govern estem compromesos amb la llengua catalana a les escoles i instituts, i vetllarem perquè sigui un eix vertebrador", ha afirmat l’alcalde de Girona.