Notícies

L’Ajuntament de Girona organitza sessions participatives pel sector cultural envers la relació amb el públic

02/10/2020 14:52 H

L’Ajuntament de Girona organitza sessions participatives pel sector cultural envers la relació amb el públic

Les trobades van dirigides a responsables de públics, màrqueting i comunicació de les empreses, a equipaments o festivals de Girona i del seu entorn

L’Ajuntament de Girona ha organitzat sessions participatives pel sector cultural envers la relació amb el públic. Les trobades pretenen ser un espai per a la reflexió, la formació i l’intercanvi professional per donar resposta als neguits i reptes que afronten els gestors de públics culturals davant la COVID-19. Aquesta és una de les actuacions previstes dins del PECT Indústries Culturals i Creatives.

La iniciativa se situa en un context de gran incertesa pel conjunt dels agents culturals arran de la pandèmia. Una situació que està provocant canvis profunds en el conjunt de la societat i que planteja nous reptes per a la professió, amb especial incidència en els àmbits de desenvolupament i gestió de públics.

Les sessions són gratuïtes i se celebraran en format virtual. Seran dinamitzades per l’equip de Teknecultura i giraran al voltant d’aspectes clau en l’estratègia de públics en un context canviant com la programació i els formats digitals, les tipologies de públic, els patrons d’accés i consum cultural, les polítiques de preu o la comunicació digital.

Les sessions es divideixen entre petits i grans operadors culturals i van dirigides, especialment, a responsables de públics, màrqueting i comunicació de les empreses, a equipaments, a festivals i a institucions culturals de tots els àmbits (arts escèniques, música, arts visuals, sector audiovisual i de videojocs, sector editorial, etc.) de Girona i el seu entorn.

Les sessions tindran lloc el 7 i el 14 d’octubre, per a petits operadors, i el 8 i el 15 d’octubre, per a grans operadors. Les inscripcions ja estan obertes i encara queden places. Per a més informació i per inscriure’s es pot consultar el següent enllaç.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Cartell