Inici del segon trimestre del “Creixem Junts” al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

15/03/2023 13:44 H

Inici del segon trimestre del “Creixem Junts” al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

“Creixem Junts” és un espai per a famílies al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.

El “Creixem Junts” és un espai compartit de mares i pares i que esdevé un lloc d’aprenentatge amb els infants.

La criança és una experiència meravellosa on s’estableixen vincles i sorgeixen dubtes i angoixes. En aquest sentit, aquest espai pretén acompanyar a les famílies en aquest viatge a partir de diferents tallers:

 • CURA I ATENCIÓ AL NADÓ:

  Sessions setmanals adreçades a famílies/tutors amb infants de 0 a 12 mesos a on es treballa el despertar sensorial, els moviments de massatge infantil i tècniques de relaxació, la vinculació amb el nadó i, alhora, ens permet entendre el llenguatge no verbal, afavorir el moviment lliure i el gateig i altres.
 • ESTONES AMB NADONS:

  Espai acollidor d’orientació i acompanyament familiar per a nens i nens de 0 a 3 anys. Consta de tallers mensuals de converses interactives i d’acompanyament en l’experiència de ser pares. Aquests tallers finalitzen amb un massatge relaxant i una cançó.
 • CUINA SALUDABLE I SALUT FAMILIAR:

  Un espai mensual adreçat a famílies/tutors amb infants de 0 a 12 anys. Posarem en pràctica, tot cuinant plegats, els consells i hàbits alimentaris en la infància i adolescència. I en termes de salut familiar coneixerem les actuacions bàsiques de primers auxilis per infants i els beneficis de l’osteopatia infantil.
 • EDUCACIÓ RESPECTUOSA I FAMILIAR:

  Generem espais de suport i trobada amb famílies que ja han passat el primer estadi de criança (de 3 a 12 anys) mitjançant diversos tallers que ens ofereixen eines i orientació en la resolució de diferents conflictes. Espai que fomenta bones habilitats d’educació respectuosa i positiva amb la comunicació no violenta.

Tots els tallers estan dinamitzats per l’educadora infantil Magda Fontanet i professionals del CAP Santa Clara. 

Per a més informació contacteu amb el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal o consulteu els pdf adjunts.

Dies i horaris - Creixem junts. Espai per a famílies