Notícies

Disseny i gestió de projectes culturals. Giroscopi

10/11/2020 11:22 H

Disseny i gestió de projectes culturals. Giroscopi

El pròxim 12 de novembre, de 10 a 14 h, es durà a terme una jornada professional per a gestors culturals (públics i privats), organitzada conjuntament amb el projecte Giroscopi de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

L’activitat es dirigeix a gestors culturals (públics i privats), a tècnics de cultura i a professionals independents de les ICC. Es tracta d’un punt de trobada entre els tècnics de cultura municipal i els professionals independents, on compartir l’experiència viscuda durant el confinament de primavera de 2020 i posar en comú les noves necessitats sorgides a partir dels nous formats digitals. Durant l’activitat, s’oferiran eines i recursos digitals per a la programació d’activitats online.

L’objectiu de l’activitat és ser un motiu de trobada entre els tècnics de cultura municipals i els professionals independents, amb la meta de posar en comú el potencial existent i la col·laboració professional.Programa:

10.25 h Benvinguda

10.30 h Introducció a la creació de vídeo online. A càrrec de Josep Morató (1 h)

11.45 h Eines gratuïtes per a la creació de continguts. A càrrec de Josep Morató (1 h)

13 h Nocions bàsiques de zoom. A càrrec d'Enrique San Juan (1 h)Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICCProjecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona