Notícies

Xiula presenta “Descontrol MParental” per primera vegada a les comarques gironines amb Beth i Selma Bruna

22/02/2021 11:39 H

Xiula presenta “Descontrol MParental” per primera vegada a les comarques gironines amb Beth i Selma Bruna

El concert tindrà lloc el diumenge 28 de febrer a les 12 h a la Sala Montsalvatge i les entrades s’estan a punt d’exhaurir

La banda familiar Xiula actuarà a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona, el diumenge 28 de febrer a les 12 del migdia, per presentar per primera vegada a les comarques gironines l’espectacle Descontrol MParental. I ho farà amb un format especial, amb les cantants Beth i Selma Bruna (Marala) com a convidades, les quals han participat també en el disc que dóna nom a aquest espectacle. 

En aquesta actuació, Xiula proposa un viatge a través de diferents moments de la criança, amb música i molt d’humor. Com els mateixos artistes defineixen, es tracta “d’un concert terapèutic familiar, per aquest ordre”. Les entrades per a aquest concert, disponibles a www.auditorigirona.org, s’estan a punt d’exhaurir.

Precisament la banda barcelonina és una de les guardonades de la 23a edició dels premis Enderrock, com a millor disc per a públic familiar. Un premi que s’atorgarà el pròxim 8 d’abril en una gala que tindrà lloc a l’Auditori de Girona, un acte en el qual es lliuraran els premis de la crítica, del públic i també reconeixements a músics com Jaume Arnella, Biel Majoral i Vicent Torrent per la seva trajectòria.

La Cobla Ciutat de Girona homenatja Amadeu Vives

El  dissabte 27 de febrer, la Cobla Ciutat de Girona commemora el 150è aniversari del naixement del compositor català Amadeu Vives. Autor de peces emblemàtiques com La balanguera o L’emigrant, també va obtenir un notable reconeixement en el món de la sarsuela. En aquesta ocasió, la formació gironina oferirà un programa amb les obres per a cobla del mestre de Collbató. 

Més informació
Recomanacions per venir a l'Auditori