Talls de circulació previstos per la pròxima setmana

23/06/2022 15:00Font: Ajuntament de Girona

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

  • Tall del carrer de Santa Clara, entre el carrer de l'Obra i el carrer del Perill, el dilluns 27 de juny, de 10.30 a 12 h. El motiu del tall és a causa d'una descàrrega amb camió grua a l'alçada del número 19.  Es garantirà l'accés cap al carrer de les Hortes.
  • Tall del carrer de l'Eiximenis, el dilluns 27 de juny, de 12 a 17 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 12. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l'Obra i carrer de Santa Clara. L’accés al carrer de l'Anselm Clavé s’haurà de fer des del carrer de Santa Clara, carrer de les Hortes i carrer del Nord (contra direcció, actualment està tallat a la circulació per obres).
  • Tall del carrer de Bonaventura Carreras i Peralta, el dilluns 27 de juny, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 8.
  • Tall del carrer de l'Orient, entre el carrer del Puigneulós i el carrer de Campcardós, el dimecres 29 de juny, de 9.30 a 13 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 61.
  • Tall del carrer de la Rutlla, entre el carrer de Josep Maluquer Salvador i la baixada de la Font del Canó, el dimecres 29 de juny, de 13.30 a 16 h. El motiu del tall és a causa d'una descàrrega amb camió grua a l’alçada del número 49. La circulació de vehicles es desvirà cap al carrer de Josep Maluquer Salvador. L’accés al carrer de la Font del Rei s’haurà de fer des del carrer de la Creu.
  • Tall del passeig de la Devesa, el dimecres 29 de juny, de 9 a 15 h. El motiu del tall és a causa d'una descàrrega amb camió grua a l’alçada del número 2. L’accés als guals s’haurà de fer des de la rotonda de Joaquim Vayreda.