Afectacions circulatòries amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat [del 16 al 22 de setembre]

15/09/2023 09:30


Font: Ajuntament de Girona

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, deu escoles de Girona participen en l'activitat Dia sense cotxes amb l’objectiu de pacificar els entorns escolars, ocupar l'espai viari i destinar-lo a organitzar activitats docents.

Les afectacions als aparcaments i a la circulació de vehicles pels pròxims dies seran les següents:

Escola Joan Bruguera

Ocupació de la via pública al carrer dels Artillers, en el tram comprès entre els carrers de Bonastruc de Porta i Gran via de Jaume I.
Reserva d'espai de tot l'aparcament del carrer dels Artillers, des del dilluns 18 al dimecres 20 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer dels Artillers, els dies 18 a 20 de setembre, de 8.45 a 13.30 h.

Escola Migdia

Ocupació de la via pública al carrer de Sant Agustí, entre el carrer dels Rajolers i el carrer de Joan Reglà.
Reserva d'espai de l'aparcament del carrer de Sant Agustí, entre el carrer dels Rajolers i el carrer de Joan Reglà, del dimarts 19 al dijous 21 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer de Sant Agustí, entre el carrer dels Rajolers i el carrer de Joan Reglà, del 19 al 21 de setembre, de 8.45 a 13.30 h. Excepte per accedir als guals d'aquest tram de carrer que podran entrar i sortir en cul-de-sac des del carrer dels Rajolers.

Escola Pla de Girona

Ocupació de la via pública al carrer de la Mare de Déu de Loreto, entre el carrer de Baldiri Reixac i l'avinguda de Lluís Pericot
Reserva d'espai en l'aparcament del carrer de la Mare de Déu de Loreto, entre el carrer de Baldiri Reixac i l'avinguda de Lluís Pericot, del dimarts 19 al dijous 21 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer de la Mare de Déu de Loreto, entre el carrer de Baldiri Reixac i l'avinguda de Lluís Pericot, del 19 al 21 de setembre, de 8.45 a 13.30 h.

Escola Santa Eugènia

Ocupació de la via pública al carrer de la Mare de Déu de la Salut, entre el passeig d'Olot i el carrer de la Riera Maçana.
Reserva d'espai de l'aparcament del carrer de la Mare de Déu de la Salut, entre el Passeig d'Olot i el carrer de la Riera Maçana, del dilluns 18 al divendres 22 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer de la Mare de Déu de la Salut des del passeig d'Olot fins al carrer Maçana, del 18 al 22 de setembre, de 8.45 a 13.30 h.

Escola Domeny

Ocupació de la via pública a l'aparcament de l'escola Domeny
Reserva d'espai en tot l'aparcament de l'Escola Domeny, el dimecres 20 de setembre, de 7 a 18 h.
Tancament a la circulació de vehicles de l'aparcament de l'Escola Domeny, el dimecres 20 de setembre, de 8.45 a 17 h.

Escola FEDAC Sant Narcís

Ocupació de la via pública al carrer del Pare Coll, entre avinguda de Sant Narcís i el carrer de Ramon Muntaner. 
Reserva d'espai de l'aparcament del carrer del Pare Coll, entre l'avinguda de Sant Narcís i el carrer de Ramon Muntaner, del dimecres 20 al divendres 22 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer del Pare Coll, entre l'avinguda de Sant Narcís i el carrer de Ramon Muntaner, del 20 al 22 de setembre, de 10 a 13.30 h. Excepte en el tram comprès entre l'immoble número 4 del carrer del Pare Coll i l'avinguda de Sant Narcís per entrar i sortir dels guals.

Escola Carme Auguet 

Ocupació de la via pública al carrer de Portlligat, entre els carrers de les Illes Filipines i Illa de la Gomera.
Reserva d'espai de l’aparcament del carrer de Portlligat, entre els carrers de les Illes Filipines i Illa de la Gomera, el dijous 21 de setembre, de 7 a 14 h.
Tancament a la circulació de vehicles del carrer de Portlligat, entre els carrers de les Illes de Filipines i Illa de la Gomera, el dijous 21 de setembre, de 8.45 a 13.30 h.

Escola Doctor Masmitjà

Ocupació de la via pública al carrer de Sant Joan Baptista la Salle, entre Juli Garreta i Joan Maragall.
El carrer de Sant Joan Baptista la Salle, entre els carrers Juli Garreta i Joan Maragall es mantindrà tancat a la circulació de vehicles des del dijous 21 de setembre i fins al dilluns 9 d’octubre. I a l’escola s'hi portarà a terme les activitats del Dia sense cotxes, els dies 21 i 22 de setembre.

Escola Pericot

Ocupació de la via pública a l’aparcament del carrer de l'Andreu Tuyet i Santamaria (3 places d’aparcament davant de l’escola).
Reserva d'espai de l’aparcament del carrer de l'Andreu Tuyet i Santamaria, el dijous 21 de setembre, de 7 a 17 h.

Escola Eiximenis

Activitats de l’escola a la plaça de l'U d’Octubre de 2017, el dilluns 18 de setembre.


Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com, visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Aquestes actuacions estan motivades per pacificar el trànsit de vehicles i millorar la qualitat ambiental en entorns sensibles, raó per la qual esperem que pugueu disculpar les molèsties que es puguin ocasionar.