Tall de circulació al carrer dels Ciutadans [els dies 13, 26 i 29 de setembre]

07/09/2023 11:15


Font: Ajuntament de Girona

El dimecres 13 de setembre, de 14 a 19.30 h; i els dies 26 i 29 de setembre, de 14 a 16 h, es tallarà la circulació de vehicles al carrer dels Ciutadans. El motiu del tall és a causa d’uns treballs de descàrrega al número 19 d’aquest carrer.

La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat on s'invertirà el sentit de la marxa.

L'accés als guals del carrer dels Ciutadans, compresos entre la plaça del Vi i la pujada de Sant Martí (inclosa), s'haurà de fer des de la plaça del Vi (tant d'entrada com de sortida).

Als guals del carrer de Joaquim Pla i Cargol, plaça de Sant Josep i carrer de Sant Josep, s'hi podrà accedir per la plaça del Vi i sortir cap al carrer de Sant Josep i carrer del Portal Nou.

L'accés als guals del carrer dels Ciutadans, compresos entre la pujada de Sant Martí i la plaça de l'Oli, carrer de la Força i carrer de la Cort Reial, s'haurà de fer (tant d'entrada com de sortida) des del carrer de la Cort Reial.

L'L12 del bus urbà no passarà per les parades situades a la plaça del Vi, carrer de la Cort Reial i carrer dels Calderers. Provisionalment, el servei de bus passarà per l’avinguda de Sant Francesc, l’avinguda de Jaume I i l’avingda de Ramon Folch.