Tall de circulació al carrer de Santa Clara durant 3 setmanes [a partir del dimarts 6 de febrer]

02/02/2024 09:26


Font: Ajuntament de Girona

A partir del dimarts 6 de febrer, a les 8 h, s'inicien les obres de reparació del paviment del carrer de Santa Clara, en el tram comprès entre el número 62 i la plaça de la Independència. Les obres comportaran el tall de la circulació de vehicles durant tot el dia i nit (només en la zona on es treballa).

L’accés al carrer de Santa Clara es podrà fer des del carrer del Nord i carrer de les Hortes, on s’obrirà el pas durant les obres.

Accés als guals:

  • Per accedir al gual del número 62 s’haurà d’entrar pel carrer del Nord, carrer de les Hortes i contra direcció fins al gual.
  • Per accedir al gual del número 11 s’haurà d’entrar pel carrer del Nord, carrer de les Hortes i seguir el sentit habitual de la marxa, excepte en dies puntuals que, a causa de les obres de la Central el Molí, l’accés s’haurà de fer des del carrer de la Sèquia, o bé des del pont de Pedra, s’informarà prèviament a la rotonda de Ramon Folch i a través de l’apartat d’incidències del web municipal.

L'L12 del bus urbà desviarà el seu recorregut per la Gran Via de Jaume I, plaça de l'Hospital, plaça de Pompeu Fabra i plaça de Catalunya. S'anul·laran les dues parades de bus del carrer de Santa Clara. Es preveu que la durada de les obres sigui de tres setmanes.