Incidències

Afectacions circulatòries i de recollida de residus amb motiu dels muntatges florals de Temps de Flors

03/05/2019 14:42

Afectacions circulatòries i de recollida de residus amb motiu dels muntatges florals de "Girona, Temps de Flors"

Del 6 al 23 de maig. 

AFECTACIONS A L’ESTACIONAMENT DE VEHICLES

Del 6 al 23 de maig es prohibirà l’estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge (de 7 a 20 h) i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals. AFECTACIONS A LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES

De l'11 al 19 de maig, de 10 a 22 h, es tallarà completament la circulació de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat. Els dies 11, 15 i 18 de maig l’accés restringit s’allargarà fins a les 24 h. Els carrers afectats seran: plaça del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer dels Ciutadans, pujada de Sant Martí (entre el carrer dels Ciutadans i la Diputació de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Força, carrer de l’Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer de Calderers, pujada del Rei Martí (des del carrer del Portal de la Barca fins a plaça de la Catedral), carrer de Ferran el Catòlic i plaça de la Catedral (fins al gual el COAC). Podeu consultar el plànol detallat de l’àmbit a l’apartat d’incidències del web www.girona.cat.

Del 6 al 23 de maig s’habilitarà un aparcament exclusiu per als veïns i veïnes que disposin de distintiu del Barri Vell a l’aparcament de sorra de la plaça de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarà reservat per als veïns durant les 24 hores del dia.

Del 13 al 17 de maig la càrrega i descàrrega de mercaderies al Barri Vell serà de 7 a 10 h.RESIDUS

Girona, Temps de Flors afectarà també a la recollida selectiva de residus del Barri Vell.

De l'11 al 19 de maig, els cubells d’escombraries s’instal·laran i es recolliran en un horari diferent de l’habitual, en funció de la disponibilitat de pas dels vehicles.

Està previst que els cubells estiguin a les àrees habituals, aproximadament, des de les 22.30 h fins a les 24 h. Per aquest motiu, us demanem que dipositeu les bosses en aquesta franja horària.

Recordeu que en cas de necessitat també podeu utilitzar els contenidors fixos més propers. N’hi ha de situats al carrer de Santa Clara, a la plaça de Sant Domènec, a la plaça de la Independència o al carrer de Jaume Pons Martí, entre d’altres.MÉS INFORMACIÓ

RESERVES D'ESTACIONAMENTEsperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.