Incidències

Talls de circulació previstos per a la propera setmana

08/11/2019 14:47

Talls de circulació previstos per a la propera setmana

De l'11 al 15 de novembre.

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per a la propera setmana:

- Talls al carrer de la Claveria durant la setmana de l'11 al 20 de novembre. El motiu dels talls és a causa dels treballs de construcció de dues reixes interceptores d'aigua d'escorrentia superficial. Segons al tram on es treballi l'accés s'haurà de fer des de la plaça dels Lledoners o bé des de la pujada de la Catedral.

- Tall del carrer de Santa Clara, a l'alçada del número 53, entre la plaça de la Independència i el carrer de les Hortes, el dilluns 11 de novembre, de 12 a 16 h. El motiu del tall és a causa del desmuntatge d'una bastida. L'accés al gual del número 11 s'haurà de fer des la pujada del pont de Pedra i entrar en contra direcció.

La L11 del bus urbà desviarà el seu recorregut per la Gran Via de Jaume I.

-Tall del carrer dels Ciutadans, a l'alçada del número 14, el dilluns 11 de novembre, de 13 a 19 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres. La circulació de vehicles es desvirà per la rambla de la Llibertat.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.