Afectacions circulatòries amb motiu del Festival Sea Otter

14/09/2022 10:08Font: Ajuntament de Girona

El festival Sea Otter Costa Brava - Girona se celebra al Pavelló Municipal de Fontajau i el seu entorn, del 23 al 25 de setembre de 2022.

Aquest festival s'estableix als aparcaments del Pavelló de Fontajau i també ocupa el tram del vial de l'avinguda de Josep Tarradellas de davant el Pavelló de Fontajau (entre la rotonda de Fontajau i la rotonda de Josep Tarradellas i Joan) i la zona d'aparcament del camí de la Font de l'Abat.

Afectacions a l'estacionament de vehicles

 • Aparcament del pavelló de Fontajau: les reserves d'espai s'inicien el dimecres 14 de setembre. El desmuntatge alliberarà els aparcaments del pavelló per trams els dies 27, 28 i 29 de setembre.
 • Aparcaments del carrer de Fontajau: s'ocupa parcialment aquesta zona a partir del dissabte 17 de setembre i fins al dilluns 26 de setembre al vespre.
 • Aparcament de sorra del camí de la Font de l'Abat: reservat per la fira entre el dimecres 21 de setembre i el diumenge 25 de setembre a la tarda.
 • Aparcament del passeig de la Devesa (zona mercat de la Devesa): des del dissabte 24 de setembre, després del mercat setmanal, fins al diumenge a la tarda.

Tancament a la circulació de vehicles i al pas dels vianants

 • Avinguda de Josep Tarradellas: entre les rotondes de Fontajau i de Josep Tarradellas: del divendres 23 de setembre a les 9.30 h i fins al diumenge 28 de setembre a la tarda.
 • Passera de Fontajau: L'accés a la passera per a vianants, des de l'aparcament del pavelló, queda tancada del divendres 23 a les 13 h fins al diumenge 25 al vespre. La passera es manté oberta entre la Devesa i el parc de les Ribes del Ter.

Afectacions a la circulació per a proves esportives de la Sea Otter

Durant la fira es portaran a terme nombroses proves esportives que afectaran la circulació dels vials de l'entorn de Fontajau:

 • El dissabte 24 de setembre, hi haurà afectacions al pont de Fontajau: al matí cap a les 6 h, i a la tarda a partir de les 18 h.
 • El diumenge 25 de setembre, hi haurà afectacions al matí, a partir de les 8 h, a l'avinguda de Josep Tarradellas i al carrer del Riu Güell.

Bus urbà

Les afectacions als busos urbans s'informaran a través del web de TMG

Bus interurbà

La zona d'estacionament de busos interurbans del pavelló de Fontajau quedarà anul·lada del 17 al 26 de setembre. La zona de parada per als busos turístics és al carrer de Palafrugell, davant dels jardins de Pedret.

Recomanacions de mobilitat per assistir a la fira Sea Otter

 • Si us desplaceu des de la ciutat de Girona, podeu arribar caminant, en transport públic o en bicicleta. A les instal·lacions de la fira hi haurà aparcament per a bicicletes vigilat.
 • L'L5 té la parada més propera a la fira Sea Otter. Les línies L2 i L6 paren a prop de la rambla de Xavier Cugat i l'L11, que circula el divendres i dissabte, té parada a la Devesa (Palau Firal).
 • La bicicleta és una altra opció per arribar fins a la fira, a dins de les instal·lacions hi haurà aparcaments vigilats per a bicicletes. Podeu consultar la xarxa pedalable de la ciutat en aquest enllaç.
 • La Girocleta pot ser una alternativa per acostar-se a la fira. Consulteu l'estat dels aparcaments aquí.
 • Si us desplaceu des de fora de la ciutat, prioritzeu el transport públic i la bicicleta. A les instal·lacions de la fira hi haurà aparcament per a bicicletes vigilat.
 • La xarxa interurbana pedalable ofereix arribar a la ciutat des de diverses poblacions.
 • Si us heu de desplaçar en vehicle privat, utilitzeu l'aparcament que la fira habilita a la zona del Polígon Industrial de Domeny Nord (costat sortida AP-7 Girona Oest). Des d'aquest aparcament, un autobús llançadora us acosta gratuïtament a la fira. També podeu arribar a peu o en bicicleta pel carril bici senyalitzat.
 • En cas que assistiu a la Sea Otter amb autocaravana, la zona d'aparcament per aquests vehicles està situada al carrer de la Riera Bullidors, 31-39: https://web.girona.cat/mobilitat/aparcaments/autocaravanes.