Vera col·labora amb les Fires de Sant Narcís com a patrocinador de les activitats infantils i familiars

22/10/2024 13:58 H

Vera col·labora amb les Fires de Sant Narcís com a patrocinador de les activitats infantils i familiars

Serà el quart any que l’empresa de telecomunicacions participa en la festa major de la ciutat.  

L’empresa de telecomunicacions Vera col·laborarà de nou amb les Fires de Sant Narcís, enguany com a patrocinador de les activitats infantils i familiars. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas Vilar, i el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament, Quim Ayats Bartrina, es va reunir ahir al matí amb Jordi Compte, director general de Vera.

Vera va néixer el 2023 de la unió de tres companyies: Soomfibra, Iguana i Goufone. La darrera d’aquestes, Goufone, va patrocinar les Fires per primer cop el 2021 i ho va tornar a fer el 2022. El 2023 ja ho va fer a través de Vera, que repeteix enguany en el patrocini de la festa major de la ciutat.

Durant aquestes Fires, Vera organitzarà una activitat per a les famílies que visitin la ciutat durant la festa major. El joc consistirà en la recerca i la troballa de l’Àliga de Girona, una de les protagonistes de la festa, i qui la trobi abans del seu amagatall se l’emportarà com a trofeu del concurs. Per participar-hi, les famílies interessades hauran d’omplir un formulari (https://forms.gle/tYtKZm45h5qA9ryW8) a través del qual podran inscriure’s a l’activitat que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre i 1, 2 i 3 de novembre a les 13 h, a les 17 h i a les 20 h. A partir d’aquest moment, els jugadors i les jugadores rebran un SMS indicant les coordenades de la ubicació d’una de les àligues.