La setena edició del cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” continua aquest dissabte amb Zoom Boogie
El concert tindrà lloc a les 18.30 h al Centre Cívic Ter
La setena edició del cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” continua aquest dissabte, dia 18 de gener, amb el concert de Zoom Boogie. L’actuació tindrà lloc a les 18.30 h a l’auditori del Centre Cívic Ter i comptarà també amb una sessió de “Micro obert” amb l’alumnat de l’escola Fem Música Espai Creatiu de Vilobí d’Onyar. Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a través de l’agenda de l’Ajuntament de Girona.
La setena temporada del cicle va començar el novembre amb un especial d’art de viure la diferència, el concert d’Alterannda i la presentació del primer disc de Judit Jacquet amb entrades esgotades. La programació segueix aquest dissabte amb una proposta molt especial: Zoom Boogie, els quals tenen un so i energia hipnòtics en directe. La formació té una història rica com la seva música. Un músic novaiorquès arriba a l’estat cansat de l’escena americana, coneix i connecta amb Gontran i Coretin Dutoya, germans músics del circuit underground gironí, que juntament amb Marcel Tauber (guitarres) i Dick Them (baix), tots músics de diferents països, es troben al territori i creen una proposta amb un deliberat esforç per no caure en una fórmula única i estricta. En la seva discografia es detecten influències ben diverses, des de Bowie a The Pretenders, Fishbone, Beastie Boys i fins a James Brown.
“Mmm’agrada molt la música a Girona” és un projecte de dinamització social i cultural, d’inclusió de la diversitat i, a més, de lluita pel dret a la vida independent i comunitària de totes les persones que pateixen les barreres a la participació, tinguin una discapacitat diagnosticada o no. Un cicle estable de concerts inclusius i altres arts amb propostes creades al territori.
El cicle organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter, i dinamitzat per Mifas ofereix una programació estable que treballa per l’accés universal, el gaudi, la participació efectiva i la interrelació positiva de tota la ciutadania amb espectacles de proximitat, espais de micro obert i de difusió d’iniciatives de l’àmbit social. Així, compta amb personal de la fundació per a l’acollida a l’esdeveniment de persones amb discapacitat, dependència o que manifestin qualsevol necessitat o diversitat funcional. Aquest és, doncs, una realitat transformadora referent del mapa cultural i inclusiu del territori.