Girona FM inicia les retransmissions en directe dels partits del Bàsquet Girona i l’Uni Girona

18/10/2024 11:33 H

Girona FM inicia les retransmissions en directe dels partits del Bàsquet Girona i l’Uni Girona

L’emissora de ràdio municipal oferirà tots els partits de bàsquet la lliga masculina i femenina fins a final de temporada per ràdio convencional i estríming

Imatge dels estudis de Girona FM

L’emissora de ràdio municipal Girona FM començarà aquest cap de setmana les retransmissions en directe dels partits del Bàsquet Girona i de l’Uni Girona, donant continuïtat així a la prova pilot que es va iniciar en el tram final de la temporada 2023-2024. D’aquesta manera, les persones aficionades al bàsquet podran seguir les narracions en viu de l’evolució dels dos equips en la Lliga Endesa masculina i femenina i fins a finals d’aquesta temporada, a través del dial 92.7 de l’FM i també a través de l’estríming per la pàgina web www.gironafm.cat.

Les retransmissions aniran a càrrec de tres equips diferents de comentaristes, començant amb la prèvia un quart d’hora abans de l’inici de cada partit, i s’allargaran després del xiulet final per incloure anàlisis i reaccions dels i de les protagonistes. Les narracions començaran aquest diumenge al migdia, en què es compaginaran les connexions amb la visita del Bàsquet Girona a la pista del Reial Madrid, i el partit que l’Uni Girona jugarà a Pamplona contra l’Ardoi.

Les retransmissions dels partits de bàsquet se sumaran a les que ja es fan actualment del Girona FC, de qui es narren en directe tots els partits de totes les competicions: Lliga, Champions League i Copa del Rei. D’aquesta manera, Girona FM es convertirà en l’únic mitjà que ofereixi en directe i de manera íntegra tots els partits dels tres equips d’elit que formen part de la màxima competició estatal en bàsquet masculí i femení i futbol masculí.