Gimcana "Compra al teu barri i fes feliç el planeta"

Centre Cívic Ter

dissabte, 25 de març 2023 - 11:00

Vols fer una gimcana divertida i reflexiva? Urbans Scketchers Girona, l’Associació de comerciants Sàbat-Domeny-Taialà i l’associació de lleure juvenil Salsa Jove ens han preparat una gimcana molt especial. Et convidem a acostar-te al comerç de proximitat recollint les postals de les façanes dels comerços creades pels artistes d’Urban Scketcher Girona i a contestar les preguntes per conèixer millor com tenir cura del planeta que trobaràs a darrera de cada postal.
Completa la graella amb 20 respostes correctes i vine el 25 de març a les 11 del matí a la pista del Carrer Collsacabra a recollir la teva recompensa que us oferirà el Grup d’Intercanvi de Labors del Centre Cívic Ter i gaudeix de l’espectacle "Cantem i ballem pel planeta" amb la companyia de Pep López per a ajudar-nos a estimar més el nostre entorn i protegir-lo!

Podràs recollir els díptics per participar a la Papereria Taialà (C/ Taialà 54), Farmàcia Frigola Campassol (C/Jospep Maria Prat 4), Gemma’s Moda (C/ Taialà 50) i Centre Cívic Ter (C/Can Sunyer 46). Places limitades!
Dies: 23, 24 i 25 de març en els horaris dels comerços participants.