Presentació de la cartografia Multisensorial

Plaça de l'Assumpció

dissabte, 26 de novembre 2022 - 10:00

Projecte de la Incòmoda

Aquest dissabte posarem una parada al Merrrrcat de la Plaça Assumpció per explicar el procés de cartografia multisensorial que estem fent amb la incòmoda. Us ensenyarem quins llocs del barri hem explorat i com, malauradament, no està pensat per tothom.

El projecte de La Incòmoda és un projecte on participen diverses entitats i serveis del barri de Sant Narcís, i persones a títol individual que té per objectiu posar en relació les arts i la paraula per potenciar la reflexió social, el treball col·lectiu i la transformació social al voltant de qüestions socials al barri de Sant Narcís de Girona.

Les arts són una eina de comunicació, de relació amb el món i de transformació social. Entenent l’art i la cultura com a béns comuns, allò que ens fa formar part de quelcom col·lectiu, que ens acosta i ens fa reflexionar, construir i desconstruir.

La proposta de La Incòmoda consisteix a abordar temàtiques socials i polítiques presents a la societat i al barri que són invisibilitzades, que formen part de la perifèria de l'hegemonia blanca-normativa-funcional-productiva, amb necessitats, realitats i potencialitats menystingudes o que són tabú.