Amaia

Sala la Mirona

dissabte, 26 de novembre 2022 - 22:30

Imprevisible, eclèctica, brillant, sensible, prescriptora, avantguarda, tradició, curiositat, senzillesa, naturalitat. Tot això és Amaia.

Tot i haver viscut la música des de petita, Amaia va començar la seva carrera recent el 2017, quan va guanyar el concurs televisiu Operación Triunfo. Va representar Espanya al Festival de la Cançó d’Eurovisió 2018 i va oferir el seu primer concert al festival Primavera Sound (Barcelona). Va protagonitzar el curt presentació del Festival de les Arts Escèniques Temporada Alta De Girona. Va gravar el seu primer àlbum “Però No Passa Res” (2019) entre Argentina i Xile. Va compondre i interpretar el tema principal de la pel·lícula “Llegat als Ossos” (2019). El 2020 va oferir un emotiu homenatge a Pepa Flores al lliurament del Goya d’Honor i va publicar el documental nominat als Latin Grammy “Una Vuelta al Sol”, que recull el procés d’enregistrament del seu primer disc.

Ha col·laborat amb artistes i bandes com Rozalén, Carolina Durante, Pablo Alborán, El Mató a un Policía Motorizado, Los Hermanos Cubero, Núria Graham, Alizzz o Mikel Erentxun.