Joan-Carles Mèlich ens comenta en cinc seqüències Funny Games de Michael Haneke

Museu del Cinema

dijous, 29 de setembre 2022 - 19:00

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el filòsof Joan-Carles Mèlich ens comenta en cinc seqüències: Funny Games de Michael Haneke (Àustria, 1997) 108 minuts VOSE

Anna, Georg i el seu fill Georgie passaran les vacances a casa seva a la vora d'un llac. Els seus veïns Fred i Eva han arribat abans que ells. Les dues parelles queden per jugar a golf l'endemà. Mentre el pare i el fill preparen el veler, l'Anna prepara el sopar. De cop, Peter, un jove molt educat que s'allotja a casa dels veïns, es presenta per demanar que li prestin alguns ous perquè a l'Eva no n'hi queda cap. De sobte, l'Anna es pregunta com ha pogut entrar a casa. El jove li explica que Fred li ha ensenyat un forat que hi ha a la tanca.