Sessions de treball per a l'elaboració del Pla de Transició Ecosocial

dijous, 20 de gener 2022 - 18:30

Després de les dues primeres sessions d’aquesta tercera fase, en les quals es van definir mesures concretes a dur a terme en relació als eixos de Mobilitat i de Biodiversitat, Urbanisme i Habitatge per fer front a l’emergència climàtica en el marc de l’elaboració del Pla de Transició Ecosocial, ara es faran tres sessions per consensuar mesures a realitzar en els àmbits de l’eix d’Energia, residus i aigua.

Les altres dues sessions també es duran a terme a les 18.30 hores, els dies 27 de gener i 3 de febrer, per decidir mesures en els àmbits dels eixos Justícia social, global i climàtica per una banda i Model econòmic i tecnologia i digitalització per l’altra. S’ha previst que la sessió del dia 27 de gener sigui presencial si les restriccions a causa de la situació provocada per la COVID-19 ho permeten.

Es va obrir un nou espai a la plataforma virtual Girona Participa on us convidem a avançar les vostres propostes, que després seran debatudes a les sessions. Us demanem que a l’hora de completar la proposta especifiqueu a quin eix pertany.
Allà també hi trobareu tota la informació sobre els antecedents i les dues primeres fases d’aquest procés participatiu.

Per a qualsevol dubte que tingueu, estem a la vostra disposició a través del correu electrònic de Participació o dels telèfons 972 419 438 o 972 010 248.