Exposició: Jo de gran...

Centre Cívic Ter

divendres, 21 de gener 2022

L'ONG gironina NouSol gestiona amb l'Associació local Tié un centre d'acollida de dia i d'urgència per a infants i joves en situació de carrer a la ciutat de Bobo-Dioulasso a Burkina Faso. En aquest país aquesta problemàtica no para de créixer i a causa de l' elevat nombre d'infants i joves en situació d'extrema vulnerabilitat actuen diferents màfies d'explotació i també de captació per les faccions terroristes que operen en les regions de l'Àfrica de l'Oest.
Aquest projecte documental ha estat realitzat pel cooperant expatriat i foto-documentalista, Joel López. S'hi ha desenvolupat durant més de tres anys i són les fotografies realitzades pels mateixos infants joves en situació de carrer amb càmeres de pel·lícula d'un sol ús.
Durant aquest temps s'han disparat i revelat més de 1.000 fotografies. Les fotografies van acompanyades del reportatge periodístic realitzat per l'Èlia Borràs, periodista gironina. El documental pretén mostrar el seu dia a dia i els seus somnis a través de la seva pròpia mirada.