Agenda a 7 dies vista

Comuna 3

Centre Cívic Sant Narcís

divendres, 11 de juny 2021 - 19:00

Què està passant a Colòmbia?

Documental ambientat a la ciutat de Buenaventura, a la costa Pacífica de Colòmbia. Buenaventura compta amb el port més important del Pacífic, que mou més del 70% del comerç exterior del país però també és el municipi més pobre de tot el Valle del Cauca i des de fa dècades un escenari de terror, invait per bandes criminals que lluiten pel control del narcotràfic, d’assassinats, violència, desaparicions, reclutament forçat de joves...
Dècades patint els efectes de l’abandó del Govern, la pobresa i la violència i una llarga llista de vulneració de drets que deixa profundes ferides i molta impotència en una societat que lluita cada dia per sobreviure, infants i joves que només volen un futur que els ofereixi oportunitats per sortir d’aquest cercle de pobresa i violència.
A “comuna 3” podrem escoltar bonaverenses que des de diferents àmbits socials; periodisme, treballador de port, polític, metge, jove reclutat per bandes criminals,… ens explicaran la seva experiència sobre el què es viu a la ciutat.

Un documental de @alexmasalcoberro i @ong_dagua

Places limitades amb inscripció prèvia:
Formulari a Instagram @ong_dagua
Formulari al web http://daguaong.org/
Correu electrònic a ongdagua@gmail.com