Agenda a 7 dies vista

Docs del mes en línia. Allò que no et mata

Museu del Cinema

dijous, 14 de gener 2021 - 19:00

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Davant la impossibilitat de poder programar de manera presencial la projecció habitual del Docs del mes, us oferim la possibilitat de veure en línia el documental d'aquest mes de gener.

Aquest mes projectem Sans frapper (Allò que no et mata) d'Alexe Poukine (Bèlgica, 2019) 84 minuts VOSC

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va cita dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La història d’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida.