Agenda a 7 dies vista

EURES: recursos i avantatges. Sessió a través d'Instagram Live (@elrodamon.cat)

L'Estació Espai Jove

dimecres, 21 de octubre 2020 - 12:00

Sessió a través d’Instagram Live (@elrodamon.cat) on coneixeràs la xarxa EURES (European Employment Services) que facilita i recolza la lliure circulació de persones a l’espai Europeu, proporcionant informació i assessorament sobre ofertes i demandes de treball en el territori, com també, sobre la situació i evolució del mercat de treball i les condicions de vida de cada país.

També coneixeràs l’experiència de la Yolanda Vico - usuària del Servei de Mobilitat Internacional de l’Estació Espai Jove - que en l’actualitat està treballant a una escola a Escòcia i va ser beneficiària d’EURES. A més, al final de la trobada podràs fer les preguntes que necessitis.

Sessió dirigida a tothom qui vulgui informació i orientació sobre recursos i eines de cerca de feina a Europa per tal que puguis dissenyar el teu projecte de mobilitat.

Sessió a càrrec de les tècniques del Servei de Mobilitat Internacional juntament amb l’Arnau Soy, conseller de la Xarxa EURES a Girona i la Yolanda Vico, grau en magisteri. Amb el suport de la Diputació de Girona i Europe Direct Girona.