Agenda a 7 dies vista

Lliurament de premis del XV Concurs d'aparadors i decoració interior

Auditori de la Mercè

diumenge, 19 de maig 2019 - 19:30

L'Ajuntament de Girona ha concocat el quinzè Concurs d'aparadorisme i decoració interior de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme al llarg de l'any a la ciutat de Girona. Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis. Els aparadors hauran de romandre exposats de l'11 al 19 de maig de 2019, ambdós inclosos.

CRITERIS DE VALORACIÓ DEL JURAT:
- L'originalitat
- La utilització de flors naturals
- La qualitat artística
- El disseny
- El grau de vinculació al tema Girona, Temps de Flors

PREMIS DEL JURAT:
El jurat concedirà tres premis i tres accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l'apartat 6è d'aquestes bases.

PREMI POPULAR:
A més a més també hi haurà un premi popular atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades al Facebook www.facebook.com/Turismegi del servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Les votacions es realitzaran través dels "m'agrada" a les fotografies penjades on apareixeran juntament amb el nom de cada establiment. Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l’adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 13 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les
xarxes socials.