Agenda a 7 dies vista

Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Centre Cultural La Mercè

Monday, 11 de February 2019 - 10:00

L’11 de febrer és el dia mundial escollit per Nacions Unides l’any 2015 per afavorir la presència de les dones i les nenes en l’àmbit tecnològic i científic.
La ciutat celebra aquest dia amb dues activitats amb l’objectiu de debatre, conscienciar i contribuir la igualtat, per promoure l’accés i la participació plena de les nenes i les noies, tot destacant les principals contribucions de les dones en la Ciència.
Girona amb la seva voluntat de fomentar la vocació tecnològica entre les dones, celebra un any més el dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència per afavorir la presència femenina en l’àmbit tecnològic i científic.

Ponència de Silvia Simón. Directora de la càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona (UdG).

Taula Rodona: “Els estudis científics i tecnològics, un impuls per la ciutat, una oportunitat per les noies”
Participants: Ma. Àngels Pèlach Serra, Directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdG; Ma. Àngels Pita González, Gerent del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona; Ma. Luisa Garcia-Romeu Luna, Professora i Investigadora del departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial; i Teresa Puig i Miquel, Professora i Investigadora oncològica i Bioquímica a la UdG i investigadora del grup de recerca TargetsLab de la UdG.
12h Clausura, a càrrec de la Sra. Marta Madrenas, Alcaldessa de l’Ajuntament de Girona.
Presenta i condueix l’acte la periodista Alba Carmona