Agenda a 7 dies vista

Tècnica Alexander per a músics

Espai Marfà

Saturday, 16 de February 2019 - 10:30

Educació corporal per a instrumentistes

Dissabte 16 de febrer. De 10.30 a 12.30 h
Cal inscripció prèvia

El principal instrument de qualsevol músic és el seu cos. Ets conscient del que fas malament? Saps com evitar la tensió muscular excessiva i les males postures? T’agradaria tenir eines per a millorar l’ús corporal, prevenir mals hàbits i aconseguir moviments més lliures, coordinats i eficaços i gaudir més al tocar? En aquest taller et donem les eines per començar a “afinar-te”.

La Tècnica Alexander és un mètode senzill i pràctic que ens ensenya a reeducar el nostre cos per eliminar la tensió muscular innecessària i així aconseguir moviments més lliures, coordinats i eficaços. L'aprenentatge d'aquesta tècnica és d'especial interès per als músics perquè els fa més conscients del seu cos, postura, coordinació i respiració. A més els ajuda a prevenir o alleujar els dolors musculars i les freqüents lesions generades per l'excés de tensió i mals hàbits posturals i d'execució.

A càrrec de Sergi Rodríguez, professor de Tècnica Alexander format als Països Baixos, amb una ampla experiència en el treball amb músics.