Agenda a 7 dies vista

Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

Camp de Mart de La Devesa

Sunday, 17 de February 2019 - 19:30

La 8a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or se celebrarà per segona vegada a Girona i afegirà un dia més i dues funcions i serà del 14 al 19 de febrer 2019 muntant la Gran Carpa per a més de dos mil espectadors al Camp de Mart de La Devesa. Una vuitantena d'artistes arribats d'una dotzena de països oferiran 24 atraccions mai vistes a Europa i comptarà amb la participació de les principals companyies de circ d'arreu del món.

En paral·lel al Festival, es crearà Circus World Market, al Palau de Fires de Girona, al que estarà unida la Gran Carpa. Serà la única fira sectorial de circ que existeix al món on les empreses del sector podran tenir el seu stand. Elefant d'Or atrau anualment uns trenta mil espectadors i està en el top 5 de festivals internacionals del circ del món. Amb l'arribada de la Fira, aspira a convertir-se en el major esdeveniment circense d'Europa.

El Festival es reparteixen en dos espectacles de selecció anomenats Blau i Vermell i totalment diferents. Alhora que els artistes actuen, són puntuats per un jurat de directors d’importants circs que decideixen els premis oficials de l’esdeveniment.

El dimarts els artistes seleccionats de cadascun dels dos espectacles faran l’Espectacle Or com a cloenda i els diferents membres del jurat i de les personalitats congregades per tal ocasió faran el lliurament de premis.